Licht gebonden zaanse mosterdsoep
met spekreepjes .
€ 7,25
Soep van Pomedori tomaten en rozemarijn gepresenteerd met room, crôutons en groene kruiden.
€ 6,25
Met parmezaanse kaas gegratineerde uiensoep.
€ 6,50
Licht gebonden kalfssoep met fijne bieslook .
€ 6,50
warme voorgerechten
Grote champignons gevuld met rivierkreeft en bosui, overgoten met witte wijn saus, daarna gegratineerd met kruiden boter.
€ 14,50
“Coquilles St. Jacques”, zachte stukjes visfilet uit de St. Jacobsschelpen samen met een romige witlof saus.
€ 13,75
Zachte reepjes kipfilet in een knoflook / Pernod saus.
€ 10,50
Nationale restaurantweek Noord Holland! Meer >>>>>
Naast het dineren á la carte zijn er mogelijkheden om in het restaurant "De Heeren van Kok" diners met kleine of grotere gezelschappen te organiseren. Het gehele restaurant kan ook worden gereserveerd voor besloten diner of buffet. Informeer naar deze mogelijkheden.
De restaurantweek was een groot succes! Lees de reacties Klik hier>>>>>