Vanille ijs, slagroom en warme chocolade saus,
oftewel de klassieke “Dame Blanche".
€ 6,25
Palet van sorbetijs ( ananas, groene appel en kersen) of roomijs
(pistache, banaan en chocolade).
€ 9,75
Luchtige hazelnoot parfait met nougatine, glaasje Frangelico en slagroom.
€ 8,75
Verse aardbeien met vanille roomijs, creme fraiche saus en slagroom.
€ 9,50
Parfait van witte chocolade samen met bolletje Panna cotta roomijs ,caramelsaus en slagroom.
€ 9,75
Geflambeerde flensjes in een aan tafel bereidde sinaasappel saus, samen met vanille ijs en slagroom (crepe suzette).
€ 9,75
Creme Brulee met vanille, dun laagje gebrande rietsuiker samen met pistache/roomijs loly en slagroom.
€ 8,75
Proeverij van o.a. hazelnoot parfait, lolly van pistache roomijs met witte chocolade
en amaretti bodem, een bolletje amarena kersen ijs en toefje slagroom.
€ 9,75
Gembernoten in dun geslagen
ongezoete slagroom.
€ 7,25
Voor de liefhebbers van een kaasplateau
hebben wij verschillende soorten kaas.
€ 9,25
Nationale restaurantweek Noord Holland! Meer >>>>>
Naast het dineren á la carte zijn er mogelijkheden om in het restaurant "De Heeren van Kok" diners met kleine of grotere gezelschappen te organiseren. Het gehele restaurant kan ook worden gereserveerd voor besloten diner of buffet. Informeer naar deze mogelijkheden.
De restaurantweek was een groot succes! Lees de reacties Klik hier>>>>>