( vanaf 10 personen )
Voorgerechten :
---------
Noorse Zalm, Langedijkse Paling,
ambachtelijk gerookt gecombineerd met hollandse Garnalen en een zachte cocktail saus.
of
"Vitello Tonato" , dun gesneden plakjes kalfsmuis met kappertjes,
rucola samen met een tonijn mayonaise.
of
Rundercarpaccio met basilicum dressing, geroosterde pijnboompitten, zon gedroogde tomaten en verse
parmezaanse kaas krullen.
( Kopje soep naar keuze is ook mogelijk ).
Hoofdgerechten :
---------
Kabeljauw filet (op de huid gebakken) samen met een romige groene kruidensaus.
of
Tournedos van fijne ossenhaas op bospaddestoelen samen met een
stroganoffsaus.
of
Spiesje van Varkenshaas biefstukjes op een bedje van champignons
met een zachte roomsaus.
--------
Nagerechten :
Verse aardbeien met vanille roomijs, creme fraiche saus
en slagroom.
of
Palet van verschillende soorten sorbet ijs in combinatie met frambozensaus.
of
Luchtige hazelnoot parfait ( ijs )met nougatine, glaasje frangelico en slagroom.
--------
Kopje koffie/ thee/ espresso/ cappucino met bonbon en amandelkrul .
Prijs per persoon € 49,50 (Inclusief koffie en menukaart)
Nationale restaurantweek Noord Holland! Meer >>>>>
Naast het dineren á la carte zijn er mogelijkheden om in het restaurant "De Heeren van Kok" diners met kleine of grotere gezelschappen te organiseren. Het gehele restaurant kan ook worden gereserveerd voor besloten diner of buffet. Informeer naar deze mogelijkheden.
De restaurantweek was een groot succes! Lees de reacties Klik hier>>>>>