( vanaf 10 personen )
Voorgerechten :
---------
Licht gebonden zaanse mosterdsoep
met spekreepjes.
of
Soep van pomodori tomaten, rozemarijn, crôutons en room.
of
Met parmezaanse kaas gegratineerde uiensoep.
of
Licht gebonden kalfssoep met fijne bieslook.
Hoofdgerechten :
----------
Kabeljauw filet (op de huid gebakken) samen met een groene kruidensaus.
of
Tournedos van fijne ossenhaas op bospaddestoelen
samen met een stroganoffsaus.
of
Spiesje van Varkenshaas biefstukjes op een bedje van
champignons met een zachte roomsaus.
Nagerechten :
----------
Verse aardbeien met vanille roomijs, creme fraiche saus
en slagroom.
of
Palet van diverse soorten sorbet ijs in combinatie met frambozensaus.
of
Luchtige hazelnoot parfait ( ijs ) met nougatine, glaasje Frangelico en slagroom.
--------
Kopje koffie/ thee/ espresso/ cappucino met bonbon en amandelkrul.
Prijs per persoon € 44,50 (Inclusief koffie en menukaart)
Nationale restaurantweek Noord Holland! Meer >>>>>
Naast het dineren á la carte zijn er mogelijkheden om in het restaurant "De Heeren van Kok" diners met kleine of grotere gezelschappen te organiseren. Het gehele restaurant kan ook worden gereserveerd voor besloten diner of buffet. Informeer naar deze mogelijkheden.
De restaurantweek was een groot succes! Lees de reacties Klik hier>>>>>