Voorgerechten :
► Tradioneel gerookte Noorse zalm, Langedijkse paling en hollandse garnalen met een zachte cocktailsaus € 12,00
► Vitello tonato, dun gesneden kalfsvlees met rucola, kappertjes en tonijn mayonaise € 10,50
► Rundercarpaccio met basilicum dressing, pijnboompitjes, zongedroogde tomaat en parmenzaanse kaas € 10,50
► Proeverij van carpaccio, vitello tonato, gerookte zalm en Langedijkse paling € 11,50
► Luxe Proeverij van carpaccio, vitello tonato, gegrilde kip, gerookte zalm, langedijkse paling en hollandse garnalen. € 14,50
► Reepjes kipfilet met een knoflook/Pernod saus (warm) € 8,50
► Zaanse Mosterdsoep met spekjes of licht gebonden Kalfssoep met fijne bieslook € 5,50
Bij de voorgerechten wordt stokbrood met huisgemaakte kruidenboter gepresenteerd.
Hoofdgerechten :
► Spiesje van varkenshaas medaillons met gebakken champignons
en roomsaus € 21,50
► Kalfsbiefstukjes met gebakken champignons en een
portsaus met sjalotjes € 23,50
► Tournedos (Irish Angus Beef) met gebakken champignons en
pepersaus of stroganoffsaus naar keuze € 24,50
► Op de huid gebakken kabeljauw filet met
een zachte kreeftensaus of zaanse mosterdsaus naar keuze € 22,50
► Zalmfilet van de grilplaat met beurre blanc en fijne bieslook € 21,00
Wij presenteren bij de hoofdgerechten onze gebakken krielaardappeltjes (warm),
aardappelgratin uit de oven (warm),
gemengde salade met huisgemaakte dressing en onze stoofappeltjes met kaneel.
Aanbevolen reistijd voor de warme gerechten max. 15 minuten .
(TIP: Als U een voor en hoofdgerecht besteld, verwarm Uw oven tot 50/60 graden
en plaats het hoofdgerecht met de verpakking dan even in de oven i.v.m. de omgevingstemperatuur).
Voor de kinderen , vraag naar de mogelijkheden
Voor de zoete trek na :
► Pistache lolly met hazelnoot of
witte chocolade/caramel parfait naar keuze € 7,50
► Yoghurt / Mango ijs met hazelnoot of
witte chocolade/caramel parfait naar keuze € 7,50
Nationale restaurantweek Noord Holland! Meer >>>>>
Naast het dineren á la carte zijn er mogelijkheden om in het restaurant "De Heeren van Kok" diners met kleine of grotere gezelschappen te organiseren. Het gehele restaurant kan ook worden gereserveerd voor besloten diner of buffet. Informeer naar deze mogelijkheden.
De restaurantweek was een groot succes! Lees de reacties Klik hier>>>>>