Wij hebben voor onze gasten die geen vlees en vis genieten een aparte menukaart,
die wij op Uw verzoek presenteren.
Voorgerechten :
Frisse salade met verschillende kazen, zon gedroogde tomaatjes,
pijnboompitjes en een bijpassende dressing.
€ 9,50
Soep van Pomodori tomaten, rozemarijn, croutons en wat room.
€ 5,50
Uiensoep van groentebouillon, gegratineerd met parmezaanse kaas.
€ 5,50
Champignons, grof gesneden, in de pan aangezet met een
knoflook/Pernod sausje.
€ 8,50
Hoofdgerechten :
Hele champignons met een ratatouille van courgette, paprika,
bosui en beurre blanc, vervolgens gegratineerd met kruidenboter.
€ 17,50
Gevulde paprika op oosterse wijze met courgette, tauge, paksoy,
bosui en champignons samen met een mango-chutneysaus.
€ 17,50
Wij stellen het op prijs (mocht U reserveren) even mede te delen
als U gebruik wilt maken van het vegetarische menu .
Nationale restaurantweek Noord Holland! Meer >>>>>
Naast het dineren á la carte zijn er mogelijkheden om in het restaurant "De Heeren van Kok" diners met kleine of grotere gezelschappen te organiseren. Het gehele restaurant kan ook worden gereserveerd voor besloten diner of buffet. Informeer naar deze mogelijkheden.
De restaurantweek was een groot succes! Lees de reacties Klik hier>>>>>